Редагувати вміст

Про нас

Дієтологічний Центр «Ваш Дієтолог» сертифікований дієтолог, тренер по здоровому харчуванню, FOOD COACH.

    Наші контакти

    Редагувати вміст

    Про нас

    Дієтологічний Центр «Ваш Дієтолог» сертифікований дієтолог, тренер по здоровому харчуванню, FOOD COACH.

      Наші контакти

      Ми змінимо ваше уявлення про супи

      • Головна
      • -
      • Дієтологія
      • -
      • Ми змінимо ваше уявлення про супи
      Ми змінимо ваше уявлення про супи

      Супи не ситні та не смачні? Друзі, ми розкриємо 5 міфів про цю страву.⠀
      ⠀⠀

      МІФ №1 Зажарка у супі обов'язкова.

      Ні. Особливо не рекомендується її робити на соняшниковій олії. У цьому утворюються шкідливі для організму речовини.

      МІФ №2 Супи - рідкий продукт, що розбавляє шлунковий сік, знижує концентрацію травних ферментів та погіршує засвоєння їжі.

      Травні процеси відбуваються саме в рідкому середовищі. Зварені на легкому бульйоні теплі супи, навпаки, стимулюють виділення шлункового та панкреатичного соків, соку 12-палої кишки та жовчі.⠀

      МІФ №3 Суп – це радянська спадщина, харчування «від бідності та відсутності продуктів».

      Багато хто з нас має досвід столового та домашнього харчування з одноманітними супами на засмажці з моркви та цибулі.

      Насправді суп – це кулінарне мистецтво. Смачна страва наповнить вас енергією та підніме настрій.

      ⠀МІФ №4 Супи не поживні — ними не можна наїстися

      Супи бувають різні: легкі та ситні.

      ⠀МІФ №5 Теплова обробка вбиває корисні речовини.

      В дійсності:
      ⠀⠀ — супи містять розчинені білки, жири та вуглеводи, які легко перетравлюються і добре засвоюються.
      ⠀⠀ — первинна термічна обробка лише трохи знижує вітамінну та мінеральну цінність. При цьому варіння залишається найбільш гуманним для ШКТ методом приготування їжі.
      ⠀⠀ — температура обробки продуктів при варінні набагато нижча, ніж під час запікання або смаження.

      ⠀⠀І найголовніше, при правильній послідовності закладки інгредієнтів, корисні речовини не губляться, а переходять у бульйон.

      Як зробити суп ситним та зберегти його користь, розберемо у наступних публікаціях.

      [an error occurred while processing the directive]

      Потрібна консультація?

      Хочете записатися?

      Якщо у Вас виникли питання або потрібна консультація - просто заповніть контактну форму, і наші фахівці зв'яжуться з Вами найближчим часом!

      Дієтологічний Центр «Ваш Дієтолог» сертифікований дієтолог, тренер по здоровому харчуванню, FOOD COACH.

      Графік роботи

      Понеділок: вихідний
      Вівторок: 09:00 - 18:00
      Середа: 09:00 - 18:00
      Четвер: 09:00 - 18:00
      П'ятниця: 09:00 - 18:00
      Субота: 09:00 - 16:00
      Неділя: вихідний

      Потрібна допомога?

      Я тут, Щоб допомогти вам

      Залишилися питання?

      Телефонуйте за номером +38(095)634-5034
      або залиште заявку в цьому вікні.

        дізнавайтеся першими про наших оновленнях

        НЕ пропустіть! Передплатіть вже

        LOGO_KV_05-min

        Потрібна допомога?

        Я тут, Щоб допомогти вам

        Залишилися питання?

        Телефонуйте за номером +38(095)634-5034
        або залиште заявку в цьому вікні.

          Потрібна допомога?

          Я тут, Щоб допомогти вам

          Залишилися питання?

          Телефонуйте за номером +38(095)634-5034
          або залишатиьте заявку в цьому вікні.

            Потрібна допомога?

            Я тут, Щоб допомогти вам

            Залишилися питання?

            Телефонуйте за номером +38(095)634-5034
            або залиште заявку в цьому вікні.