Для сирного шару запарте мак у окропі. Ретельно перемішайте усі інгредієнти. Регулюйте густоту, додаючи йогурт, суміш повинна вийти за консистенцією як сметана.
Відваріть гарбуз 15 хвилин, збийте м'якоть у пюре та розділіть на дві частини 800г та 200г. З'єднайте всі інгредієнти для гарбузового та сирного шару.
Застеліть пергаментом дно роз'ємної форми для запікання. Змастіть форму кокосовою (вершковою або рафінованою рослинною) олією.
Викладайте по столовій ложці строго в центр по черзі сирний та гарбузовий шари. Коли шари закінчаться, постукайте трохи формою з запіканкою по столу, щоб маса розподілилася рівномірно по всій формі.
Відправте в розігріту духовку до 180 ° C на 55-60 хв.
Тим часом приготуйте заливку. З'єднайте в мисці гарбузовою пюре, сметану та цукор.
Через 55-60 хв. вийміть запіканку з духовки і рівномірно розподіліть по поверхні запіканки заливку ложкою і випікайте ще 7-10 хв.
Готовий шедевр остудити у формі і потім витягти з неї.
Прикрасьте за настроєм ягодами, інжиром чи кумкватом.
Інгредієнти
Напрямки
Для сирного шару запарте мак у окропі. Ретельно перемішайте усі інгредієнти. Регулюйте густоту, додаючи йогурт, суміш повинна вийти за консистенцією як сметана.
Відваріть гарбуз 15 хвилин, збийте м'якоть у пюре та розділіть на дві частини 800г та 200г. З'єднайте всі інгредієнти для гарбузового та сирного шару.
Застеліть пергаментом дно роз'ємної форми для запікання. Змастіть форму кокосовою (вершковою або рафінованою рослинною) олією.
Викладайте по столовій ложці строго в центр по черзі сирний та гарбузовий шари. Коли шари закінчаться, постукайте трохи формою з запіканкою по столу, щоб маса розподілилася рівномірно по всій формі.
Відправте в розігріту духовку до 180 ° C на 55-60 хв.
Тим часом приготуйте заливку. З'єднайте в мисці гарбузовою пюре, сметану та цукор.
Через 55-60 хв. вийміть запіканку з духовки і рівномірно розподіліть по поверхні запіканки заливку ложкою і випікайте ще 7-10 хв.
Готовий шедевр остудити у формі і потім витягти з неї.
Прикрасьте за настроєм ягодами, інжиром чи кумкватом.