![Інсалата Ді Фарро](https://vashdietolog.com.ua/wp-content/uploads/2021/09/photo_2020-09-28_22-24-31.jpg)
![Інсалата Ді Фарро • Дієтологічний Центр «Ваш Дієтолог» Інсалата Ді Фарро • Дієтологічний Центр «Ваш Дієтолог»](https://vashdietolog.com.ua/wp-content/uploads/2021/09/photo_2020-09-28_22-24-31.jpg)
Відваріть перловку в злегка підсоленій воді до повної готовності.
Поки вариться перловка, підготуйте всі інші інгредієнти.
Наріжте помідори, сир, прошутто крудо або в'ялене м'ясо кубиками, рукколу можна порізати ножицями.
У місткій посудині гарненько перемішайте всі інгредієнти, заправте оливковою олією.
Інгредієнти
Напрямки
Відваріть перловку в злегка підсоленій воді до повної готовності.
Поки вариться перловка, підготуйте всі інші інгредієнти.
Наріжте помідори, сир, прошутто крудо або в'ялене м'ясо кубиками, рукколу можна порізати ножицями.
У місткій посудині гарненько перемішайте всі інгредієнти, заправте оливковою олією.