У невеликій сковороді змішуємо волоські горіхи і насіння. Злегка підсушуємо, помішуючи, на середньому вогні 2-3 хвилини.
2
Викладаємо на велике плоске блюдо, заправляємо і насолоджуємося від нереального поєднання хурми з горішками та моцарелою з легкою кислинкою від граната і гіркуватості руколи.
Інгредієнти
1шт.кулька моцарелли (125 г)
½чашкаволоських горіхів
½чашкагарбузового насіння (за бажанням)
1пучок руколи
2шт.хурми (НЕ терпкі), нарізані шматочками
2шт.очищених мандарина
гранатовий соус натуральний (за бажанням)
1ст. л.лимонного соку
2ст. л.оливкової олії
сіль
Напрямки
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
1
У невеликій сковороді змішуємо волоські горіхи і насіння. Злегка підсушуємо, помішуючи, на середньому вогні 2-3 хвилини.
2
Викладаємо на велике плоске блюдо, заправляємо і насолоджуємося від нереального поєднання хурми з горішками та моцарелою з легкою кислинкою від граната і гіркуватості руколи.