Редагувати вміст

Про нас

Дієтологічний Центр «Ваш Дієтолог» сертифікований дієтолог, тренер по здоровому харчуванню, FOOD COACH.

    Наші контакти

    Редагувати вміст

    Про нас

    Дієтологічний Центр «Ваш Дієтолог» сертифікований дієтолог, тренер по здоровому харчуванню, FOOD COACH.

      Наші контакти

      Хумус Класичний

      Хумус Класичний
      Хумус Класичний • Дієтологічний Центр «Ваш Дієтолог»Автор«Ваш Дієтолог»РейтингСкладністьПочатківець
      Хумус Класичний • Дієтологічний Центр «Ваш Дієтолог»
      Порцій1 Порція
      Підготовка10 хвПриготування20 хвЗагальний30 хв
       200 г сухого нуту
       сіль за смаком
       4 ст. л. тахіні
       1 лимон
       4 ст. л. оливкової олії
       1 ч. л меленої зіри
      ДЛЯ ТАХІНІ
       80 г насіння кунжуту
       1 ст. л. кунжутної або оливкової олії
       сіль за смаком
      СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
      1

      Замочіть нут в холодній воді на ніч або мінімум на 8 годин. Вода повинна бути вищою за нут на кілька сантиметрів.

      2

      Злийте воду і добре промийте нут. Залийте його чистою водою і варіть на слабкому вогні 1,5-2 години, доки зерна не стануть м'якими. За 10 хвилин до закінчення варіння додайте трохи солі.

      3

      Добре проварений нут повинен легко розминатися при натисканні.

      ТАХІНІ:
      4

      Викладіть кунжут на розігріту сковороду і смажте, періодично помішуючи, на середньому вогні до злегка золотистого кольору.

      5

      Подрібніть остигле насіння в блендері, додайте олію і сіль, продовжуйте збивати до однорідного стану. У вас повинна вийти злегка рідкувата паста.

      6

      У блендер викладіть тахіні, додайте сік цілого лимона, оливкову олію, сіль і зіру, злегка збийте. Збиваючи спочатку тахіні, ви робите кунжутну пасту більш кремовою. Потім по частинах додайте нут і збивайте блендером до однорідної консистенції.

      7

      В процесі додайте трохи рідини, в якій варився нут. У вас повинна вийти густа кремова паста. Її можна підсолити за смаком.

      Інгредієнти

       200 г сухого нуту
       сіль за смаком
       4 ст. л. тахіні
       1 лимон
       4 ст. л. оливкової олії
       1 ч. л меленої зіри
      ДЛЯ ТАХІНІ
       80 г насіння кунжуту
       1 ст. л. кунжутної або оливкової олії
       сіль за смаком

      Напрямки

      СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
      1

      Замочіть нут в холодній воді на ніч або мінімум на 8 годин. Вода повинна бути вищою за нут на кілька сантиметрів.

      2

      Злийте воду і добре промийте нут. Залийте його чистою водою і варіть на слабкому вогні 1,5-2 години, доки зерна не стануть м'якими. За 10 хвилин до закінчення варіння додайте трохи солі.

      3

      Добре проварений нут повинен легко розминатися при натисканні.

      ТАХІНІ:
      4

      Викладіть кунжут на розігріту сковороду і смажте, періодично помішуючи, на середньому вогні до злегка золотистого кольору.

      5

      Подрібніть остигле насіння в блендері, додайте олію і сіль, продовжуйте збивати до однорідного стану. У вас повинна вийти злегка рідкувата паста.

      6

      У блендер викладіть тахіні, додайте сік цілого лимона, оливкову олію, сіль і зіру, злегка збийте. Збиваючи спочатку тахіні, ви робите кунжутну пасту більш кремовою. Потім по частинах додайте нут і збивайте блендером до однорідної консистенції.

      7

      В процесі додайте трохи рідини, в якій варився нут. У вас повинна вийти густа кремова паста. Її можна підсолити за смаком.

      Хумус Класичний
      [an error occurred while processing the directive]

      Потрібна консультація?

      Хочете записатися?

      Якщо у Вас виникли питання або потрібна консультація - просто заповніть контактну форму, і наші фахівці зв'яжуться з Вами найближчим часом!

      Дієтологічний Центр «Ваш Дієтолог» сертифікований дієтолог, тренер по здоровому харчуванню, FOOD COACH.

      Графік роботи

      Понеділок: вихідний
      Вівторок: 09:00 - 18:00
      Середа: 09:00 - 18:00
      Четвер: 09:00 - 18:00
      П'ятниця: 09:00 - 18:00
      Субота: 09:00 - 16:00
      Неділя: вихідний

      Потрібна допомога?

      Я тут, Щоб допомогти вам

      Залишилися питання?

      Телефонуйте за номером +38(095)634-5034
      або залиште заявку в цьому вікні.

        дізнавайтеся першими про наших оновленнях

        НЕ пропустіть! Передплатіть вже

        LOGO_KV_05-min

        Потрібна допомога?

        Я тут, Щоб допомогти вам

        Залишилися питання?

        Телефонуйте за номером +38(095)634-5034
        або залиште заявку в цьому вікні.

          Потрібна допомога?

          Я тут, Щоб допомогти вам

          Залишилися питання?

          Телефонуйте за номером +38(095)634-5034
          або залишатиьте заявку в цьому вікні.

            Потрібна допомога?

            Я тут, Щоб допомогти вам

            Залишилися питання?

            Телефонуйте за номером +38(095)634-5034
            або залиште заявку в цьому вікні.