⠀⠀✅червоне м'ясо та птиця;
⠀
⠀⠀✅рыба;
⠀
⠀⠀✅овочі:
⠀⠀▪️свіжі сезонні овочі (гарбуз, редька, пекінська капуста),
⠀⠀▪️картопля, морква, цибуля, часник, броколі, цвітна капуста;
⠀⠀▪️квашена капуста;
⠀⠀▪️заморожені овочі (кабачок, баклажан, цвітна капуста, броколі);
⠀⠀▪️гриби⠀
⠀⠀
⠀
⠀⠀✅горіхи та насіння (мигдаль, волоський горіх, насіння гарбузове, чиа, льону, кунжут)
⠀
⠀⠀✅зелень свіжа та заморожена
⠀
⠀⠀✅бакалія: гречка, нут, кіноа, пшоно, сочевиця, вівсянка плющена, цільнозернове борошно, макарони з твердих сортів пшениці, квасоля біла та червона
⠀
⠀⠀✅молочні продукти: фета, моцарелла, пармезан, йогурт, сметана (на вибір замість йогурту), сир (творог 5%)
⠀
⠀⠀✅яйця
⠀
⠀⠀✅сезонні фрукти та фрукти, які можна брати на дозрівання (банани, ананаси, авокадо), заморожені ягоди
⠀
⠀⠀✅приправи
⠀
Витратьте 2-3 години та зробіть заготовки для основних страв. Це значно заощадить ваш час протягом тижня.
⠀⠀✅самостійно приготуйте фарш:
⠀⠀▪️налаштуйте котлет, збагачених овочами, зеленню або сиром (5%)
⠀⠀▪️нафаршуйте перці
⠀⠀▪️загорніть голубці
⠀⠀▪️зробіть тефтелі та/або фрикадельки
⠀⠀✅наріжте м'ясо або куряче філе на гуляш, соте, відбивні, стейки
⠀⠀✅почистіть та поріжте рибу
⠀
Розкладіть все порційно у пакети чи пластикові судочки.
⠀
Зробіть стікери, підписані фломастером.
⠀
Заморозьте заготовки, акуратно розклавши по поличках.
⠀
Готово! Використовуйте на здоров'я.